Activitats extraescolars

VISITA A LA FÁBRICA DE DANONE

DANONE

SENDERISMO EN CHULILLA

   chulilla2chulilla1chulilla3

FOTOS DE ACTIVIDADES DESDE SEPTIEMBRE

Desde el mes de septiembre, nuestros alumnos y alumnas han participado en diferentes actividades extraescolares. Pinchando en el siguiente enlace, encontraréis una selección de fotos.

http://iesbenageber.edu.gva.es/index.php/en/actividades/actividades-extraescolares

GANADORES DEL CONCURSO DE DEBATE DE LA FACULTAD DE DERECHO DE LA UNIVERSIDAD DE VALENCIA

IMG-20170504-WA0004

Los alumnos y alumnas del Taller de Sofística, Laura Beltrán, Raúl Forés, Marta Gantes, Esther Igual y Diego Miragall, todos ellos alumnos de 1º de bachillerato,  han ganado el concurso de debate “Les regles del Joc” que organiza la facultad de Derecho de la Universidad de Valencia. 

El tema de debate de este año era: “¿Debe limitarse el derecho de asilo en la Unión Europea?”

IMG-20170504-WA0003El equipo participante fue seleccionado entre los asistentes al Taller de Sofística, coordinado por el profesor del departamento de Filosofía José Antonio Benito, que ha venido realizándose durante todo el curso para desarrollar la expresión oral y escrita y la capacidad de expresarse en público de manera coherente, ordenada y razonada; y para animar a nuestros estudiantes a analizar la actualidad y debatirla sin violencia, con el apoyo de la razón y la argumentación. 

Nuestro centro lleva participando en este concurso con gran éxito desde el curso 2014-2015.  Para participar en este debate es necesario que un jurado seleccione un trabajo previo que presentan los equipos. Este año se presentaron a la preselección los trabajos de treinta y dos equipos de la Comunidad Valenciana.

Nos sentimos muy orgullosos del logro de nuestros estudiantes y les animamos a seguir en esta línea de superación personal.

IMG-20170504-WA0041

VISITA TRINXERES 2017

Un any més, el Departament de Geografía i Història ha organtizat l´activiat complementària consistent a visitar les restes de fortins i trinxeres de la Guerra Civil existents a Sant Antoni amb els alumnes de segon de batxiller. En aquest marc únic i incomparable s´han explicat i incidit en els aspectes militars i l´evolució del conflicte bèl.lic que va decidir a les autoritats 20170411 070321PEQrepublicanes a construir aquesta línia de defensa "Immediata"  al voltant de la ciutat de València  entre 1938 i 1939. Completament abandonades i convertides an abocadors incontrolats (on hem pogut observar l´existència de materials tan contaminants i perillosos com el fibrociment) aquestes restes del patrimoni arquitctònic del poble, sobreviuen gràcies a la seua consistent fàbrica i a l´esclat de la bombolla especulativa financera-immobiliària que va paralitzar la urbantizació del carrer Falcó i que haguera significat arrasar el que queda d´aquest patrimoni de les guerres europees del segle XX, com podem comprovar amb la destrucció d´un dels dos fortins del sector. Tanmateix, per fi, Les Corts Valencianes han pres una decisió llargament esperada per tothom a qui ens preocupava  aquesta situació, que portava a la desaparició d´aquests vestigis arqueològics que formen part de la nostra història; com s´arreplega en l´exposció de motius de la modificació legislativa aprovada el passat 29 de març, referent al patrimoni de la Guerra Civil:
    són una ferramenta fonamental de recuperació dels esdeveniments del passat per a les generacions  futures, que podrán tindre una aproximació més fidedigna als fets a partir d´estos testimoniatges patrimonials. 
 
  Sens dubte, una gran notícia per als veïns de Sant Antoni i per al poble valencià que veu com es protegeixen de la destrucció elements  fonamentals  del seu passat recent més tràgic i desconegut, fins ara.

 

 
20170410 145122PEQ

 

  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 8

Joomla templates by Joomlashine