DIA DEL LIBRO 2016

CELEBRANT EL DIA DEL LLIBRE:  IV CENTENARI DE LA MORT DE CERVANTES

El passat divendres 22 d'abril el nostre institut va celebrar el Dia del Llibre realitzant un particular homenatge a l'escriptor més universal de les lletres hispàniques amb una yincana cervantina. Junt a aquesta activitat es va organitzar una Fira del Llibre i una representació teatral sobre L'Odissea a càrrec de tot l'alumnat de 1r ESO. Tot aquest muntatge fou acompanyat del ja tradicional lliurament de premis en el Vé. Concurs Literari del Centre.

La jornada va resultar molt gratificant i educativa gràcies a la gran implicació i participació tant del professorat com de l'alumnat. Enhorabona!PIC 0392

CELEBRANDO EL DÍA DEL LIBRO: IV CENTENARIO DE LA MUERTE DE CERVANTES

El pasado viernes 22 de abril nuestro instituto celebró el Día del Libro realizando un particular homenaje al escritor más universal de las letras hispánicas con una yincana cervantina. Junto a esta actividad se organizó una Feria del Libro y una representación teatral sobreLa Odisea a cargo de todo el alumnado de 1º ESO. Todo este montaje fue acompañado de la ya tradicional entrega de premios en el V Concurso Literario del Centro.

La jornada resultó muy gratificante y educativa gracias a la gran implicación y participación tanto del profesorado como del alumnado. ¡Enhorabuena!

Joomla templates by Joomlashine