FELICITACIONS!!!!!!!!!!!!!!

Nuestro alumno de 4º ESO, Adrián Martínez Martín, ha conseguido una de las 500 becas ofrecidas por la Fundación Amancio Ortega para estudiar 1º Bachillerato en EE.UU. Es uno de los 32 estudiantes valencianos que la ha obtenido de entre los 9.300 alumnos que se presentaron en toda España.

¡Enhorabuena de parte de toda la comunidad educativa!

Salida a Sagunto

El Departamento de Geografía e Historia organizó una salida a Sagunto con el alumnado de 1ºESO el jueves 2 de febrero de 2017. 20170202 103810P

Los alumnos pudieron visitar el yacimiento romano VIA PORTICI y realizaron en la DOMUS talleres de higiene y mitología que les aproximaron a la cotidianidad de la civilización romana.
Profesoras del Dep.Gª e Hª: Carolina García y Encarna Silvestre.
Profesoras acompañantes: Mayte Pomer y Eirene Fernández.

 

20170202 122240P

20170202 112819P

20170202 105223P

EIXIDA DE CIRC I BALL EN AIRSHOW

El passat mes gener, a través de l'àrea d'EF, els alumnes de 1er ESO van realitzar una eixida en la companyia d'espectacles i esdeveniments Airshow a Manises. 1ap

Allí van disfrutar d'una sessió de ball i d'una altra d'acrobàcies en distintes disciplines circenses como llit elàstic, teles aèries i minitramp.

Va ser una gran experiència i els alumnes van eixir molt satisfets i motivats, permetent a més ampliar els seus coneixements sobre altres activitats esportives menys conegudes però igualment gratificants i interessants per a la seua formació i creixement personal.

 

P1120396p

P1120439p

P1120462p

P1120486p

PORTES OBERTES A LA POLITÈCNICA


Des del Departament d'Orientació es comunica a les families de l'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat que la Universitat Politècnica de València ha disposat unes jornades de portes obertes per a families i alumnes de 9:00 fins 14:00 hores els següents dissabtes:

- 11 de febrer
- 11 de març
- 8 d' abril

Per a gaudir d'aquestes jornades els interessats hauràn d'inscriure's al següent enllaç:

http://www.info.upv.es/ppaa/index-es.html

Presentació al Centre del llibre L´últim Cacic

El propassat  20 de gener, organitzat pel Departament  de Geografia Història, es va realitzar la presentació al Centre del llibre L´últim cacic pel seus autors: Onofre Espinós i Antoni Zaragozà amb l´assistència dels alumnes de Segon de Batxiller, per a qui es dirigia l´activitat. Aquest estudi ens aproxima a la semblaça  biogràfica i política de Juan Bautista Valldecabres Rodrigo, acabalat propietari i influent polític pertanyent a una nissaga de cacics de Quart de Poblet, amos del poder local, comarcal i, fins i tot, provincial en la València que va de mitjans de segle XIX fins a la Guerra Civil. A través d´aquest llibre. Els alumnes van poder conéixer aspectes en què incideix el llibre,  com les rivalitats polítiques entre conservadors i liberals a partir d´una recerca d´un cas local de  l´Horta de València  on es barrajaven tota mena d´interessos personals, polítics i familiars de conseqüencies certament tràgiques. El darrer CacicEls alumnes van participar en el col.loqui posterior i saber de primera mà les dificultats de tota mena que comporta la recerca història, endinsar-se als arxius tractant d´exhumar la veritat d´uns fets i d´uns temps que forma part del nostre passat i de la nostra identitat.

Page 1 of 67

Login Form¿Qui està en línea?

We have 8 guests and no members online

Servei de noticies

Si vols rebre les nostres notícies al teu correu, subscriu-te ací.
Joomla templates by Joomlashine